Stolte lilleborgere: – Tilfredsstillende å finne løsninger for kunden

Per Arne Wengen (60), er prosjektingeniør med åtte års fartstid i Lilleborg. Han representerer avdeling for engeneering og rådgiving. De jobber med konstruksjon og oppstart av tekniske løsninger innen næringsmiddelindustri og havbruk.

Hans viktigste oppgaver er å finne tekniske løsninger for kunder/selgere og utarbeide tilbud. Han bidrar også ofte i presentasjonen av tilbudet for kunder, sammen med salg.

Per Arne Wengen

– Det kan være alt fra mindre doseringsanlegg, bulkanlegg med store kjemitanker, til komplette vaskeanlegg til næringsmiddelindustrien som kan inneholde OPC (åpent renhold), AOPC (automatvask av transportbånd) og CIP (renhold av lukkede rørsystemer).

– Når man har vunnet et større tilbud er det mye tidkrevende arbeid med å bestille opp alt utstyr som skal være med i leveransen, beregninger av vannmengder, rørdimensjoner, tegninger elektro og rør samt dokumentasjon som skal følge anlegget, forklarer Per Arne.

I forbindelse med oppstart er hans oppgave å følge opp underleverandører (montører og elektrikere mm) og at alt går som det skal på plass. Blant annet hadde han en viktig rolle i forbindelse med Lilleborgs leveranse til Holmøy Maritimes lakseslakteri.

– Hva er det beste med din jobb?

– Det beste med min jobb er at den er allsidig. En fin kombinasjon av kontorarbeid og noe fysisk arbeid. Det å finne løsninger som kunden er fornøyd med er tilfredsstillende.
Per Arne trekker også frem gode kolleger som alltid stiller opp om man har noe man lurer på.

– Jeg er stolt av å jobbe i et firma med et bredt spekter av produkter og løsninger innen renholdsbransjen, og som har et godt renommé i markedet, sier han.

Når Per Arne ikke jobber, prioriterer han tid og opplevelser med kone, barn og barnebarn. I tillegg spiller han litt padel, og tar gjerne en tur med motorsykkel. Han gleder seg over hvor fint det er å kunne sanse omgivelsene på en annen måte enn i en bil.

Lilleborg leverandør til Holmøy Maritimes nye lakseslakteri – Lilleborg.no

Skrevet av: Vivi Lindahl, 14.08.24

Foto: Lilleborg, arkivfoto

Flere artikler

Scroll to Top